Póló16

Komment a hajtás mentén...

Keresek, de azt nagyon,

fotogén és erogén fiatal (18+) lányokat fotózási szándékból. A többit csak akkor, ha már Te is úgy gondolod. Legyél Kazincbarcika környékén, és írj ha képekre vágysz. Elérhetőségem: hutifotokukacgmail.com

Már megint 1 el több

Póló16 2014.01.01. 15:31

Legalább többe kerül, csak kevesebbet kapunk érte. Nagyon meg kell becsülni ezt a keveset is. Viszont, ha neked sok van, hallgass.  Még a végén áldozat leszel. Magad árnyékára esel, s nehezen boldogulsz a járással. S miközben segítségért kiabálsz, gondold meg miket kiáltozol. Hisz tudod Te is figyelt egyén lehetsz. Politizálsz, szidod a csökkentet rezsidet, keresed helyed a határainkon túl, ahol az újévi malacnak egyenes a farka, meg miegyebek.
EngemMostIsFigyel_Póló_Fekete.jpg
Sok-sok dolog ideférne még, de mostanában kevesek olvasnak, ezért keveseknek sírok...
Most csak csökkentet élet tartamú létnek tetsző fájdalommentes kínt kívánok, de nem mindenkinek. Ne feledd, hallgass! Most leginkább vásárolj, de csak halkan.

Címkék: politika nagyvilág ünnep pénz válság póló16 minta

Katasztrófaturista

Póló16 2013.06.14. 21:22

Katasztrófaturista_Csoki.jpg    Mindannyian tudunk bámészkodni. Hirtelen meglátva finom puncihusit, bizony magam is elmélázok. Bár nem illik nagyon bámulni, de ez a illem nem mindig zavar. Nemrég 1 boltban a kasszánál állva néztem hátra, nem hiába. Tetszetős leányzó várta ugyanazt mint én. Volt időm, hát megnéztem rendesen. A piszok, látványosan élvezte nézelődésem, s viszont méregetett. Megérdemelte volna, hogy jól elpaskoljam a fenekét...
    Katasztrófaként fogtam is fel hirtelen a tényt, hogy nem kellet kicsiny felsőjét lángoló tekintetemtől levetni hirtelen lábaim elé. Fotóztam volna biza sokat, s jelen póló hivatott volna távol tartani, nem kívánatos személyeket.
    Boltból távozva bántam, nem szólítottam le, bizton állítom igen jól mutatott volna egy feszülős pólóban fotógépem előtt.
    Legközelebb nem szabad elszalasztanom, mert már szánom-bánom nagyon.
Már érthető gondolom mindenkinek, miért kellet megalkotnom a pólót. Meghát a nagyvilágban, s itthon események is vannak.

Címkék: póló16 minta

Korrekciós tény

Póló16 2013.04.17. 16:48

Nem tudjuk mindig a pontos értéket, ezt nyugodtan bevallhatjuk magunknak, akár nekem is. Én nem tagadom, merthát nem isExpóKomp_1_0Kék.jpg volna értelme. Inkább alkalmazzuk, és tuti jó eredmény születik. Minekutána esetleg sokat csinálunk, alá-fölé, még a végén valami szép hdr kép is kikerekedhet. Az meg sose baj.
Még a hőskorban mikoron a drága filmeket pocsékoltam, s fontos képek készültek, netán munka volt, sokszor nyúltam eme módszerhez. Előfordult pont a korrekciós eltolás volt, ami a jó képet fakasztotta. Ma a digit világában, már nagyon egyszerű dolgunk van.

Címkék: póló16 minta

C-oldal, a másik másik oldal.

Póló16 2013.02.15. 19:40

Merthát nem lehet mindenki skatulyába zárt birka... Azokon bizonyára eme illusztris viselet lát6ó, vagy nem, mert még a raktáramban van.
A szólás szabadságát eléggé megkurtították már, de a lényeg, hogy: a póló16 viselési szabadságunk (még) van. Szabadon hordhatunk mindenféle terméket. Akkor a C-oldal nem ütközik jelen esetben szabályokba. Büszkén lehet feszíteni nagyokat!C-oldal_Piros.jpg

Címkék: politika vélemémy póló16 minta

Költözés, de csak virtuálisan.

Póló16 2013.02.01. 15:18

Póló16 fanok, és imádók!


Először is! Namármost, megújult a Póló16 oldal. Van változás nem kevés, de sok. Tessenek ismét regisztrálni. A 16. regisztráló ingyé kapja a kiválasztott pólót. Ez most nem a vicc része, hisz nem B olondok napja vagyon. Mindig lészen akció, egyéb nyalánkságok, miegyebek, és még sorolhatnám, de nem.

A válságra a pénztelenségemre és a cég ismételt bejelentésére való tekintettel muszáj voltam némi ár korrekcióra. Tudni illik a zügyvéd drága ám, meghát csak a rezsi csőkkent a zéven. Persze ez is csak ott, ahol. A megtakarítást máris lehet befektetni Póló16 termékekbe.
Másod sorban pediglen máris nyakunkon a Valentájn déj, eme eseményhez csak 1 dolgot tudok hozzá, és szegezni: mégpedig EZT ni!

Namármost.  Harmad sorban, ez a sokadik sor, és még nem is ittam sört.
Hamarosan bevezetésre kerül néhány olyan termék, ami még most nem van bevezetve. Teccik érteni?

Címkék: ünnep pénz